Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Sportfysiotherapie in Leiden

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Deskundige sportfysio in Leiden

Bij Fysio van der Kaay in Leiden bieden we gespecialiseerde sportfysiotherapie om sporters te helpen bij het voorkomen en behandelen van blessures. Onze ervaren sportfysiotherapeuten begrijpen de unieke behoeften van sporters en bieden op maat gemaakte behandelingen om een snel herstel te bevorderen en toekomstige blessures te voorkomen.

 

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie richt zich specifiek op sportgerelateerde blessures en behoeften. Onze sportfysiotherapeuten in Leiden hebben expertise in het analyseren van bewegingspatronen, spierbalans en sportgerelateerde risico’s om een uitgebreid behandelplan op te stellen.

 

Blessurepreventie op maat

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom streven we bij Fysio van der Kaay in Leiden naar blessurepreventie op maat. Onze sportfysiotherapeuten werken nauw samen met sporters om risicofactoren te identificeren en gerichte oefeningen en trainingen te bieden om blessures te voorkomen, zodat sporters met vertrouwen kunnen blijven presteren.

 

Persoonlijke begeleiding voor optimaal herstel

Na een blessure is een doeltreffende revalidatie essentieel. Onze sportfysiotherapeuten in Leiden bieden persoonlijke begeleiding en maatwerkbehandelingen om het herstelproces te versnellen en sporters weer terug te brengen naar hun optimale niveau. Met een focus op individuele behoeften en doelen zorgen we voor een effectieve en duurzame terugkeer naar sportactiviteiten.

 

Maak vandaag nog een afspraak

Herstel snel van sportblessures en voorkom toekomstige problemen met sportfysiotherapie in Leiden bij Fysio van der Kaay. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en zet de eerste stap naar een gezond en blessurevrij sportleven.

 

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.