Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp
Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Enkelklachten

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Fysiotherapie Van der Kaay is een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie,
manuele therapie, dry needling en revalidatie.

Enkel letsel opgelopen?

Enkelletsel is een veelvoorkomende blessure die verschillende oorzaken kan hebben, zoals verstuikingen, verrekkingen, breuken, enkelverzwikking of andere trauma’s. Of het nu het gevolg is van een sportongeval, een val of een alledaags incident, het kan leiden tot symptomen zoals pijn, zwelling, stijfheid, beperkte bewegingsvrijheid en instabiliteit van de enkel.

Bij Fysiotherapie van der Kaay begrijpen we dat een effectieve behandeling voor enkelletsel een goede aanpak vereist. Onze fysiotherapeuten zullen daarom een uitgebreide evaluatie uitvoeren om de ernst van uw letsel te beoordelen en een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Het herstelproces begint vaak met het verminderen van de pijn en zwelling. Door middel van verschillende behandeltechnieken, zoals manuele therapie, mobilisatie en specifieke oefeningen, zullen we werken aan het verminderen van de pijn, zwelling en het herstellen van de normale functie van de enkel.

Naarmate de pijn en zwelling verminderen, zullen we ons richten op het herstellen van de kracht, stabiliteit en mobiliteit van de enkel. We zullen u begeleiden bij het uitvoeren van specifieke oefeningen die gericht zijn op het versterken van de enkel- en voetspieren, het verbeteren van de proprioceptie (lichaamsbewustzijn) en het herstellen van de normale bewegingspatronen. We zullen u ook voorzien van educatie en advies over het voorkomen van toekomstige blessures en het geleidelijk hervatten van uw normale activiteiten en sportieve inspanningen.

Ons doel is om u te helpen uw mobiliteit en functionaliteit volledig te herstellen, zodat u weer kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten zonder beperkingen.

Fysiotherapie Van der Kaay kan u helpen

Bij Fysiotherapie van der Kaay zullen we na gericht onderzoek bespreken wat voor u de beste stap is richting pijnvrij functioneren. We maken een behandelplan op maat. Mocht het nodig zijn contact te zoeken met andere collega`s en zorgprofessionals als manueel therapeut, huisarts of orthopeed bespreken we dat samen en ondersteunen we hierbij. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te starten met uw herstel!

Nieuws en updates

Scholing nek in België

Scholing nek in België

Afgelopen donderdag 20 april hebben collega`s Guido van de Wetering en Nick van der Kaay namens Fysiotherapie van der Kaay…
Webinar zenuwbeknellingen in de nek (cervicale radiculopathie)

Webinar zenuwbeknellingen in de nek (cervicale radiculopathie)

Op 14 feb jl. hebben Nick en Guido namens Fysiotherapie van der Kaay een 2 uur durende online scholing gegeven…
Symposium pijnpoli anesthesiologie van het LUMC

Symposium pijnpoli anesthesiologie van het LUMC

Op 19 januari jl. heeft Fysiotherapie Van der Kaay op het georganiseerde symposium met betrekking tot pijn vanuit de pijnpoli…

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Last van een specifieke klacht?