Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Fysiotherapie Van der Kaay

Waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan!​

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan je voor.

Fysiotherapie Leiden - Over Ons

Fysiotherapie Van der Kaay

Vestigingen in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp.

Wij hebben momenteel 3 vestigingen. Onze hoofdvestiging is in Leiden op de Flevoweg 35C. Hier hebben wij drie behandelkamers en een sportzaal waar veelzijdige oefeningen gedaan kunnen worden. Op deze locatie zijn wij bijna dagelijks te vinden en kunt u altijd snel terecht voor hulp bij uw klachten.

Wij zijn ook gevestigd in Hoofddorp. Wij zitten met een behandelkamer in de Happy Bodies op de Kruisweg 1061. Hier kunnen wij gebruik maken van de trainingsapparatuur van de Happy Bodies zodat we ook hier zowel binnen als buiten de behandelkamer kunnen behandelen.

In Oegstgeest hebben wij een behandelkamer in de GoHealth Club op de Kempenaerstraat 93. Ook hier kunnen wij gebruikmaken van de trainingsapparatuur voor een volledig herstel.

Begeleiding op uw weg naar herstel

Bij Fysiotherapie van der Kaay staan wij klaar om u te ondersteunen bij het herstel van uw lichamelijke klachten en het bevorderen van uw algehele welzijn. Ons ervaren team van fysiotherapeuten is toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften.

Of u nu herstelt van een blessure, kampt met chronische pijn, revalideert na een operatie of uw mobiliteit wilt verbeteren, wij zijn er om u te begeleiden op uw weg naar herstel. Met onze brede kennis en expertise op het gebied van fysiotherapie kunnen wij een scala aan aandoeningen en klachten behandelen.

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en een actieve samenwerking

Onze benadering is gebaseerd op persoonlijke aandacht, professionaliteit en een actieve samenwerking met u als patiënt. We luisteren naar uw verhaal, evalueren uw situatie grondig en stellen een behandelplan op dat specifiek op uw behoeften is afgestemd.

Bij Fysiotherapie van der Kaay streven we ernaar om u te helpen, van uw klachten af te komen, uw maximale potentieel te bereiken en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken om met uw herstel te beginnen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk!

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Direct een afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.

Algemene informatie

Wij geloven in samenwerking

Fysiotherapie Van der Kaay is een persoonlijke, innovatieve praktijk waar jij als patiënt altijd centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en revalidatie.

Fysiotherapie Leiden - Sit ups
Vergoedingen en tarieven

Vergoedingen en tarieven

U kunt altijd bij ons terecht. Bij Fysiotherapie Van der Kaay kunt u altijd terecht. Indien u (onvoldoende) aanvullend verzekerd…
Samenwerkingen

Samenwerkingen

Fysiotherapie Van der Kaay hecht veel waarde aan samenwerking om zo optimale kwaliteit aan de patiënt te kunnen bieden. Samen kunnen…
KNGF en klachtenregeling

KNGF en klachtenregeling

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF heeft…