Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Golferselleboog

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Golferselleboog

Bij de golferselleboog (ook wel mediale epicondylalgia) zitten de klachten aan de andere kant, de binnenkant van de elleboog, op het benige uitsteeksel, de epicondyl. Hierop zitten de buigers van de pols en vingers vast. De klachten die hierbij voor komen zijn lokale pijn bij de epicondyl en de uitstraling over de onderarm en de hand. Bij de aanhechting van deze spieren ligt ook een zenuw in de buurt, waardoor er mogelijk in de pink en ringvinger ook tintelingen gevoeld kunnen worden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij fysiotherapie Van der Kaay kunnen we samen met u kijken wat er nodig is om uw klachten te verlichten en te verhelpen. De therapie is gericht op het juiste advies over hoe om te gaan met de klachten, oefentherapie, mobilisaties en verschillende ontspanningstechnieken. Soms kan de aangrenzende regio zoals schouder of zelfs nek van invloed zijn op de elleboogklachten.  Aan de hand van onze specialistische aanpak willen wij u graag helpen goed verder te gaan met uw sport, werk of hobby!

Auteur Nick van der Kaay

Auteur Nick van der Kaay

Nick van der Kaay, is een ervaren fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en klachten, waaronder klachten aan de elleboog. Met een passie voor herstel en revalidatie streeft hij ernaar om patiënten te helpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Fysio van der Kaay voor meer informatie over hoe fysiotherapie kan bijdragen aan uw herstel, of kom langs bij onze locatie in LeidenHoofddorp of Oegstgeest.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.