Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Fysiotherapie Hoofddorp

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Welkom bij Fysiotherapie van der Kaay in Hoofddorp. Wij Hebben momenteel 3 vestigingen. In Hoofddorp hebben wij onze behandelkamer in de Happy Bodies zitten. Hier kunnen wij gebruik maken van de trainingsapparatuur van de Happy Bodies zodat we ook hier zowel binnen als buiten de behandelkamer kunnen behandelen. Daarnaast kunnen we moderne technologie inzetten als sensoren en visuele cues.

Bij Fysiotherapie van der Kaay kunt u bijna altijd binnen 24 uur een afspraak maken. Door onze samenwerkingen met specialisten in regio Hoofddorp zoals revalidatieartsen, anesthesiologen en neurologen hebben wij zeer korte lijntjes om u nog beter te kunnen ondersteunen bij uw herstel en bevordering van uw algehele welzijn. Ons ervaren team van (sport)fysiotherapeuten en manueel therapeuten is toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften.

Meerdere collega’s hebben jaren les gegeven aan de Masteropleiding manuele therapie en geven momenteel in heel Nederland en België scholing aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten en artsen.

Of u nu acute klachten heeft, kampt met chronische pijn, revalideert na een operatie of uw terugkerende (nek/rug/knie bv) klachten wil oplossen, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel. Met onze brede kennis en expertise op het gebied van fysiotherapie kunnen wij een zeer breed scala aan aandoeningen en orthopedische klachten behandelen.

Onze benadering is gebaseerd op persoonlijke aandacht, professionaliteit en een actieve samenwerking met u als patiënt. We nemen de tijd voor u, evalueren uw situatie grondig en stellen een behandelplan op dat specifiek op uw behoeften is afgestemd.

 

Fysio van der Kaay Hoofddorp

Bij Fysiotherapie van der Kaay Hoofddorp streven we ernaar om u te helpen, van uw klachten af te komen, uw maximale potentieel te bereiken en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken om met uw herstel te beginnen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk!
U kunt u auto altijd gratis voor de deur parkeren.

 

Specialisaties bij Fysio van der Kaay Hoofddorp

 

Klachten die we behandelen bij Fysio van der Kaay Hoofddorp

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.