Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Manuele therapie in Leiden

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Leiden - Manuele therapie

Fysio van der kaay biedt manuele therapie aan in Leiden. Onze specialisten focussen op het verlichten van pijn en het verbeteren van bewegingsvrijheid door middel van specifieke technieken.

Wanneer kiezen voor manuele therapie in Leiden?

Manuele therapie is ideaal voor het herstellen van optimale bewegingsvrijheid en het bevorderen van het natuurlijke genezingsproces. Het is effectief bij een breed scala aan klachten, waaronder nek- en rugpijn, schouder- en knieklachten, hoofdpijn, sportblessures, en meer. De therapie combineert manuele technieken met oefentherapie en advies voor een duurzaam herstel.

 

Vergoedingen

In Leiden valt manuele therapie, net als in de rest van Nederland, onder de aanvullende fysiotherapieverzekering, waardoor behandelingen zonder extra kosten toegankelijk zijn voor diegenen met een geschikt verzekeringspakket.

 

Manuele therapie bij Fysio van der Kaay in Leiden

Heeft u bewegingsgerelateerde klachten in Leiden? Neem dan contact op met Fysio van der Kaay voor een persoonlijke behandeling die u helpt uw bewegingsvrijheid te herwinnen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.