Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp
Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Samenwerking met Pijnbehandelcentrum LUMC

Fysiotherapie van der Kaay heeft sinds 2021 direct contact met de pijnbehandelcentrum (PBC) van het LUMC. Door deze samenwerking is snel overleg tussen de anesthesiologen vanuit het LUMC en de therapeuten van Fysiotherapie van der Kaay mogelijk. Fysiotherapie van der Kaay neemt hierbij het revalidatietraject op het gebied van de bewegingsketen op zich. Al meerdere trajecten hebben we succesvol kunnen afsluiten door deze samenwerking.

Veelvoorkomende pijnklachten die gezien worden door het PBC komen overeen met klachten die door de therapeuten van Fysiotherapie van der Kaay worden gezien. Om een aantal voorbeelden te noemen zijn dat nekklachten, chronische rugklachten of hoofdpijn. De fysiotherapeuten en anesthesiologen kijken op een andere manier naar dezelfde problematiek en komen daardoor tot andere behandelmogelijkheden.

Na de prettige en succesvolle samenwerking tussen de fysiotherapeuten en de anesthesiologen is er besloten vanaf januari 2022 maandelijks een spreekuur te organiseren. Dit spreekuur is speciaal voor patiënten van de pijnrevalidatie in het LUMC. Hierbij worden patiënten gezien door zowel de anesthesiologen als de fysiotherapeuten. Doordat de verschillende specialisten elkaar aanvullen, kan er op deze manier zoveel mogelijk maatwerk worden geleverd.

Onze werkwijze en methodieken

Dry Needling

Dry Needling

Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken…
Corona revalidatie

Corona revalidatie

Blijvende klachten na besmetting met het coronavirus? Bij Fysiotherapie van der Kaay kun je terecht voor revalidatie.
VR bij nek- en rugpijn

VR bij nek- en rugpijn

Bij Fysiotherapie Van der Kaay beschikken wij over meerdere VR behandeltechnieken. Deze VR technieken worden naast onder andere manuele therapie…

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Aanbevolen artikelen