Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Manuele therapie Oegstgeest

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Fysio van der Kaay biedt manuele therapie aan in Oegstgeest en regio aan. Onze specialisten focussen op het verlichten van pijn en het verbeteren van bewegingsvrijheid door middel van specifieke technieken.

Wanneer kiezen voor manuele therapie in Oegstgeest?

Manuele therapie helpt bij het herstellen van optimale bewegingsvrijheid en het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces. Het is effectief bij diverse klachten, zoals nek- en rugpijn, schouder- en knieklachten, hoofdpijn, sportblessures, en meer. Deze therapie maakt gebruik van handmatige technieken gecombineerd met oefentherapie en advies om een duurzaam herstel te bevorderen. Lees meer informatie over manuele therapie bij fysio van der Kaay

Vergoedingen

In Oegstgeest wordt manuele therapie net als elders in Nederland gedekt door aanvullende fysiotherapieverzekeringen. Dit betekent dat behandelingen zonder extra kosten toegankelijk zijn voor mensen met een passend verzekeringspakket.

Manuele therapie bij Fysio van der Kaay in Oegstgeest

Heeft u bewegingsgerelateerde klachten in Oegstgeest? Neem dan contact op met Fysio van der Kaay voor een persoonlijke behandeling die u helpt uw bewegingsvrijheid te herstellen.

Nick van der Kaay

Auteur Nick van der Kaay

Nick van der Kaay, is een ervaren fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en klachten, waaronder klachten aan de elleboog. Met een passie voor herstel en revalidatie streeft hij ernaar om patiënten te helpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Fysio van der Kaay voor meer informatie over hoe fysiotherapie kan bijdragen aan uw herstel, of kom langs bij onze locatie in Leiden, Hoofddorp of Oegstgeest.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.