Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Fysiotherapie Oegstgeest

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Welkom bij Fysiotherapie van der Kaay in Oegstgeest. Wij Hebben momenteel 3 vestigingen. In Oegstgeest hebben wij een behandelkamer in de GoHealth Club. Hier kunnen wij gebruikmaken van de trainingsapparatuur voor een volledig herstel van onze patiënten.  Verder kunnen we innovatieve technologieën als sensoren en visuele cues inzetten.

Bij Fysiotherapie van der Kaay kunt u bijna altijd binnen 24 uur een afspraak maken. Door onze samenwerkingen met specialisten in regio Oegstgeest zoals revalidatieartsen, anesthesiologen en neurologen hebben wij zeer korte lijntjes om u nog beter te kunnen ondersteunen bij uw herstel en bevordering van uw algehele welzijn. Ons ervaren team van (sport)fysiotherapeuten en manueel therapeuten is toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften.

Meerdere collega’s hebben jaren les gegeven aan de Masteropleiding manuele therapie en geven momenteel in heel Nederland en België scholing aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten en artsen.

Of u nu acute klachten heeft, kampt met chronische pijn, revalideert na een operatie of uw terugkerende (nek/rug/knie bv) klachten wil oplossen, wij zijn er om u te begeleiden op weg naar herstel. Met onze brede kennis en expertise op het gebied van fysiotherapie kunnen wij een zeer breed  scala aan aandoeningen en orthopedische klachten behandelen.

Onze benadering is gebaseerd op persoonlijke aandacht, professionaliteit en een actieve samenwerking met u als patiënt. We nemen de tijd voor u, evalueren uw situatie grondig en stellen een behandelplan op dat specifiek op uw behoeften is afgestemd.

 

Fysio van der Kaay Oegstgeest

Bij Fysiotherapie van der Kaay Oegstgeest streven we ernaar om u te helpen, van uw klachten af te komen, uw maximale potentieel te bereiken en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken om met uw herstel te beginnen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk!

Tot slot, u kunt met de blauwe parkeerkaart gratis parkeren in de straat.

 

Specialisaties bij Fysio van der Kaay Oegstgeest

 

Klachten die we behandelen bij Fysio van der Kaay Oegstgeest

Nick van der Kaay

Auteur Nick van der Kaay

Nick van der Kaay, is een ervaren fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en klachten, waaronder klachten aan de elleboog. Met een passie voor herstel en revalidatie streeft hij ernaar om patiënten te helpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Fysio van der Kaay voor meer informatie over hoe fysiotherapie kan bijdragen aan uw herstel, of kom langs bij onze locatie in Leiden, Hoofddorp of Oegstgeest.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.