Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Chronische pijnbehandeling in leiden

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Pijn is een complexe ervaring, vaak gerelateerd aan weefselschade of het risico daarop, en functioneert als een beschermend mechanisme. In Leiden bieden wij gespecialiseerde zorg voor patiënten die kampen met chronische pijn, een aanhoudende pijn die voortduurt na het normale genezingsproces.

 

Wat is chronische pijn?

Chronische pijn is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt, ondanks genezing. Oorzaken kunnen divers zijn, zoals ziektes, letsels, of neurologische problemen. Deze pijn heeft niet alleen een fysieke impact maar beïnvloedt ook het emotionele en psychosociale welzijn, vaak leidend tot angst, depressie en stress. Meer informatie over chronische pijn is op onze specialisatie pagina te vinden.

 

Soorten pijn behandeld in Leiden

  • Acute pijn: Kortdurende pijn door specifieke letsel zoals blessures of ontstekingen, meestal herstellend na enkele weken.
  • Subacute pijn: Duurt langer dan acute pijn maar is niet chronisch, vaak voortkomend uit aanhoudende letsels of slechte genezing.

 

Onze aanpak in Leiden voor chronische pijn

Onze benadering is gericht op het begrijpen en effectief behandelen van uw pijn:

Pijneducatie

Het begrijpen van de mechanismen van pijn is cruciaal. Wij bieden uitgebreide pijneducatie om u te helpen begrijpen wat pijn is, waarom het optreedt en hoe chronische pijn werkt.

Oefentherapie

Op maat gemaakte oefeningen helpen bij het verbeteren van de balans tussen belasting en belastbaarheid, geleidelijk opgebouwd naar uw persoonlijke behoeften.

Ontspanning en pijndempende technieken

Technieken zoals ontspanningsoefeningen, mobilisaties en manipulaties worden toegepast om ontspanning te bevorderen en pijn te verminderen.

 

Leven met minder chronische pijn in Leiden

Ons doel is uw zelfvertrouwen en levenskwaliteit te verbeteren, en de pijn te verminderen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in Leiden staan klaar om u te begeleiden bij het verminderen van uw pijn en het verbeteren van uw functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een actiever leven met minder chronische pijn.

Nick van der Kaay

Auteur Nick van der Kaay

Nick van der Kaay, is een ervaren fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van diverse aandoeningen en klachten, waaronder klachten aan de elleboog. Met een passie voor herstel en revalidatie streeft hij ernaar om patiënten te helpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Fysio van der Kaay voor meer informatie over hoe fysiotherapie kan bijdragen aan uw herstel, of kom langs bij onze locatie in Leiden, Hoofddorp of Oegstgeest.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.