Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp

Afspraak maken? Bel ons op 06 486 189 84

of WhatsApp naar 06-486 189 84

Orthopedische revalidatie in Leiden bij Fysio van der Kaay

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay in Leiden, Oegstgeest en Hoofddorp is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en (corona)revalidatie.

Bent u op zoek naar gespecialiseerde orthopedische revalidatie in Leiden? Bij Fysio van der Kaay bieden wij uitgebreide revalidatiediensten aan om uw herstel na een orthopedische ingreep of blessure te optimaliseren. Ons ervaren team van fysiotherapeuten in Leiden staat klaar om u professioneel te begeleiden naar een pijnvrij en functioneel leven.

 

Wat is orthopedische revalidatie?

Orthopedische revalidatie is een specifiek revalidatieprogramma dat gericht is op herstel na operaties, blessures of aandoeningen van het bewegingsapparaat. Dit kan bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie zijn, maar ook bij chronische aandoeningen zoals artrose. Het doel is om de mobiliteit, kracht en functionaliteit van de getroffen gebieden te herstellen en te verbeteren.

 

Hoe werkt orthopedische revalidatie?

Onze orthopedische revalidatieprogramma’s worden op maat gemaakt en zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De behandeling begint met een uitgebreide intake en een persoonlijke evaluatie van uw situatie. Vervolgens stellen wij een revalidatieplan op dat aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. Dit plan kan onder meer bestaan uit:

  • Oefentherapie: Gericht op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en coördinatie.
  • Pijnmanagement: Technieken en behandelingen om pijn te verminderen en te beheersen.
  • Functionele training: Oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van dagelijkse activiteiten en werkgerelateerde taken.
  • Educatie en advies: Informatie over uw aandoening en hoe u thuis verder kunt werken aan uw herstel.

 

Voordelen van orthopedische revalidatie in Leiden bij Fysio van der Kaay

  • Deskundig team: Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en blijven continu op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden.
  • Individuele aandacht: Wij bieden persoonlijke begeleiding en stellen behandelingen op maat samen die passen bij uw specifieke situatie.
  • Multidisciplinaire aanpak: Samenwerking met andere zorgverleners zoals orthopeden en huisartsen voor een optimaal behandelresultaat.

 

Waarom kiezen voor Fysio van der Kaay in Leiden?

Bij Fysio van der Kaay begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en effectief te herstellen. Onze praktijk in Leiden biedt een vertrouwde en ondersteunende omgeving waar u kunt werken aan uw herstel onder begeleiding van ervaren professionals. We staan bekend om onze persoonlijke benadering en effectieve behandelingen, waardoor we een toonaangevende keuze zijn voor orthopedische revalidatie in de regio Leiden. Maak vandaag nog een afspraak.

 

 

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij stellen ons aan u voor.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie Van der Kaay

Een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat.

01 

Wij luisteren naar u.

We nemen de tijd voor u. Van begin tot eind. Dit betekent geen massa productie maar persoonlijke aandacht. We zijn er voor u.

02 

Wij analyseren het probleem.

Tijdens de intake zullen we uitgebreid een aantal vragen stellen en onderzoek verrichten. Vanuit deze informatie zullen we dieper analyseren welke factoren mogelijk invloed hebben op uw klachten. We hebben middels verschillende programma’s en apparaten extra mogelijkheden om uw klachten te analyseren.

03 

Wij maken een persoonlijk plan van aanpak.

Naar aanleiding van de resultaten en grondige analyse stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op wat mogelijk het beste resultaat gaat hebben! Zo bent u zo snel mogelijk af van uw pijn en kunt u straks weer genieten van klachtenvrij functioneren en sporten.